Waarom Sterk Inspecties

 

U kiest voor Sterk Inspecties als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van technische installaties, brandveiligheid en bedrijfshulpverlening. Wij schrijven niet graag over ons zelf, maar zijn liever bezig met het bedenken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Wat kunt u van ons verwachten?

U krijgt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

De tarieven van Sterk Inspecties worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze diensten te garanderen. Wij willen niet bekend staan als prijsvechter maar wel als een organisatie met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

U krijgt beschikking tot relevante werkervaring

Uw organisatie krijgt ondersteuning van deskundig, breed opgeleide en gecertificeerde professionals. Bij Sterk Inspecties hebben wij ruime werkervaring als inspecteur, adviseur en trainer. Wij zijn mensen met een grote passie voor ons vak.

U krijgt maatwerk

Niet iedere opdracht is hetzelfde. Iedere opdrachtgever heeft andere wensen en behoeftes. Sterk Inspecties stelt zich flexibel op om u de diensten en ondersteuning te leveren die aansluit bij uw behoeftes.

U krijgt werk op bewezen technieken

Sterk Inspecties maakt alleen gebruik van beproefden methoden en technieken voor het uitvoeren van betrouwbare en onderbouwde inspecties. Eenvoudig, intuïtief en gericht op resultaat. Dit is onze basis voor het garanderen van veiligheid en continuïteit binnen uw organisatie.

U krijgt duidelijkheid

Sterk Inspecties garandeert een open en directe communicatie, eerlijke terugkoppeling en het actief opbouwen van wederzijds vertrouwen. Hiermee willen wij werken aan een sterke basis voor een opbouwende en succesvolle samenwerking.

U krijgt toegang tot een sterk netwerk

Sterk Inspecties staat in contact met een stevige groep partners met ieder hun eigen specialisme. Daarmee zijn wij onderling in staat om op basis van uw vraag steeds de juiste ondersteuning te leveren die aansluit bij uw organisatie.