Diensten van Sterk Inspecties

 

Wat biedt Sterk Inspecties?

Op basis van uw behoeften gecombineerd met de van toepassing zijnde wetgeving, normen en onze specialismen zorgen wij voor heldere en onderbouwde resultaten. Met onze diensten willen wij graag bijdragen aan het verbeteren en onderhouden van de bedrijfszekerheid van uw organisatie. Sterk Inspecties is in staat u de volgende diensten aan te leveren.

 

 

Inspectie van elektrische installaties

Conform NEN 3140, NEN 1010, Arbowet

U heeft voor uw organisatie een brand- of aansprakelijkheidsverzekering? Dan is het goed mogelijk dat uw verzekeringsmaatschappij van u verlangt dat u uw elektrische installatie laat keuren. Lees hier verder.

 

Thermografie

Conform NPR 8040

U wilt snel te weten komen of uw elektrische installatie betrouwbaar is? Thermografie is een waardevolle en efficiƫnte aanvulling bij het uitvoeren van inspecties aan elektrotechnische installaties. Lees hier verder.

 

Netanalyse

Uw elektrische installatie vertoont onverklaarbare storingen? En u kunt geen oorzaak vinden? Dan is het heel goed mogelijk dat u een Power Quality probleem heeft. Lees hier verder.

 

Inspectie van elektrische arbeidsmiddelen

Conform NEN 3140, NEN 1010, Machinerichtlijn 2006/42/EG, Arbowet, VCA

Verlangt uw verzekeringsmaatschappij of certificeringinstelling dat u uw elektrische arbeidsmiddelen laat keuren? Lees hier verder.

 

Inspectie en onderhoud van noodverlichting

Conform NEN 1838, ISO publicatie 79, Gebruiksbesluit, Arbowet

U heeft een verzoek gekregen of uw noodverlichtingsinstallatie is gekeurd? Lees hier verder.

 

Inspectie van draagbaar klimmaterieel en rolsteigers

Conform NEN 2484, NEN-EN 1004, Arbowet, VCA, Warenwet

Verlangt uw verzekeringsmaatschappij of certificeringinstelling dat u uw draagbaar klimmaterieel en rolsteigers laat keuren? Lees hier verder.

 

Inspectie en onderhoud van kleine blusmiddelen

Conform gebruiksbesluit, NEN 2559, NEN 2659, NEN-EN 671-3, NEN 1595

Het periodiek inspecteren en onderhouden van kleine blusmiddelen zoals brandblussers en brandslangen zin een essentieel onderdeel van brandpreventie binnen uw organisatie. Kleine blusmiddelen zijn onmisbaar bij het bestrijden van een beginnende brand.

 

Bedrijfshulpverlening

Weet u of uw werknemers wat er moet gebeuren bij een ongeval of beginnende brand? Een goed getrainde bedrijfshulpverlener is in staat om bij het ontstaan van een calamiteit te zorgen voor professionele hulpverlening.